Brillen

Brillen

Brillen

Enkelvoudige brillen

Enkelvoudige brillen hebben glazen met een enkele sterkte. Ze worden ook wel ‘unifocale brillen’ genoemd. Deze glazen zijn bedoeld voor mensen die een bril voor alleen veraf of alleen voor lezen nodig hebben.

De meeste Enkelvoudige glazen hebben we in onze winkel op voorraad liggen. Hierdoor kunnen we in veel gevallen een bril met Enkelvoudige glazen binnen een dag nog af hebben!

Beschikbaar met alle mogelijke gewenste glasopties.

Bifocale brillen

Zijn glazen met een lees gedeelte. Net als de enkelvoudige glazen kunt u hiermee of ver of dichtbij zien. Voor de kleine letters zit er een leesgedeelte in het glas.

Bifocale brillen worden steeds minder ingezet voor ouderdomsverziendheid (presbyopie). Wellicht dat een multifocale bril de betere oplossing is.

Beschikbaar met alle mogelijke gewenste glasopties.

Multifocale brillen

Multifocale brillen hebben glazen met meerdere sterkten. Ze worden ook wel ‘varifocale, varilux of varifocus brillen’ genoemd. Deze glazen zijn bedoeld voor mensen die een bril voor zowel veraf als dichtbij nodig hebben. In de meeste gevallen zijn multifocale glazen dan de meest praktische en esthetische oplossing.

Bij ons krijgt u altijd de beste multifocale glazen. Dat wil zeggen een zeer breed kijk- en leesdeel en zo min mogelijk vervormingen aan de randen van de glazen. Bent u al drager van multifocale glazen? Dan hoeft u zich dus geen zorgen te maken, u krijgt altijd een gelijkwaardig of beter multifocaal glas dan u gewend bent.

Beschikbaar met alle mogelijke gewenste glasopties.

Kinderbrillen

Onze kinderbillen zijn niet alleen stevig, maar ook nog eens heel leuk om te dragen. Waarom? Omdat wij de leukste merken in huis hebben met keuze uit meer dan 100 verschillende monturen, voor de allerkleinsten tot de basisschoolleeftijd. Wij bieden o.a. brillen aan van Tom Tailor, Masao en Betty Barclay. Merken met eigenzinnige brilmonturen die weten dat kinderbrillen tegen een stootje moeten kunnen. Kortom een kleurrijke collectie met keuze uit allerlei stijlen, want wat is er nou leuker dan je eigen stijl te kunnen bepalen!

U bent van harte welkom om samen met uw kind een passend montuur uit te kiezen.

Computerbrillen

Computerbrillen hebben ook meerdere sterkten, net zoals multifocale glazen. Het grootste verschil is dat ze volledig zijn ingericht om comfortabel op uw beeldscherm te kijken. Waar bij multifocale glazen het ‘beeldscherm gedeelte’ halverwege in het glas zit, is dit bij computerglazen bovenin geplaatst. De gehele bovenkant van het brillenglas biedt excellent zicht op uw scherm. Onderin zit een extra breed gedeelte om te kunnen lezen. Werkt u meer dan 2 uur per dag achter een beeldscherm? Dan raden wij u aan dit glas te proberen, de kans is groot dat u nooit meer anders wilt!

Beschikbaar met alle mogelijke gewenste glasopties.

Veiligheidsbrillen

Onze veiligheidsbrillen voldoen aan diverse internationale veiligheidsnormen zoals ANSI Z87.1, EN 166 en AS/NZS 1337. Wij werken met gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan bestaande normen en deze ook verbeteren. Dat zie je terug in de verschillende certificaten zoals ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement en ISO 14001 voor milieubeheer. Een van deze fabrikanten is Eyres uit Australië.

Optiek Jaa staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, daarom bieden wij veiligheidsbrillen die voldoen aan standaarden die je de garantie geven van een uitstekend product en die je vol vertrouwen kan inzetten binnen uw organisatie voor gebruik door uw medewerkers.

Lees verder