Over ons

Over ons

Over ons

Over Optiek Jaa

Optiek Jaa bestaat al 13 jaren en dat komt door u, onze klanten. Trots dat we zijn en superblij. Optiek Jaa staat voor kwaliteit en een top service met de focus op een goede oogzorg. Wij willen dat u altijd bij ons terechtkan voor de juiste bril.

Dit maken wij ook waar! Daarom hebben wij brillen in verschillende prijscategorieën. U kunt kiezen uit een bril variërend tussen een gratis montuur met onze instap-glazen of een merk montuur met onze beste glazen en vice versa.

Wij hebben een breed scala aan monturen. In verschillende kleuren, combinatie kleuren en verschillende materialen bestaande uit kunststof (Acetaat of TR90), metaal (Stainless steel of Titanium), Carbon fiber, Hout of een combinatie van dit alles.

Niet alleen de stijl, maar ook functionaliteit en gezondheid speelt een rol bij uw keuze van een bril. Ook bij uw keuze voor contactlenzen staan wij voor u klaar. Daarnaast hebben wij ook een reparatieservice, want een reparatie kan voorkomen dat u een nieuwe bril moet aanschaffen.

Optiek Jaa is vertrouwd, voordelig en gediplomeerd. Kom dus gauw, want u ziet beter bij Optiek Jaa de brillenkoning van ons land.

Lees verder

Uw stappen naar beter zicht

Stap 1

Laat uw ogen meten door onze deskundigen.

Stap 2

Kies uw montuur of lenzen onder begeleiding van ons team.

Stap 3

Ontvang u glazen of lenzen en geniet van een beter zicht.