Garantie

Garantie

Garantie

Garantie bij aankoop van een Bril bij Optiek Jaa

Een optimale pasvorm is cruciaal voor een geweldige kijkervaring met uw bril. Indien uw bril te los zit of om een andere reden niet comfortabel zit, staan onze winkels voor u open om aanpassingen te verrichten. Optiek Jaa hanteert een 100% tevredenheidsgarantie, wat betekent dat we altijd streven naar een bevredigende oplossing als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop.

Tot 2 Jaar Kwaliteitsgarantie

Bij Optiek Jaa koesteren we tevreden klanten. Daarom geldt er op onze monturen en glazen een kwaliteitsgarantie tot 2 jaar. Dit houdt in dat wij volledig achter de kwaliteit van onze materialen, coatings en productieproces staan. Mocht een product niet voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen, dan repareren of vervangen wij de bril kosteloos binnen een periode tot 2 jaar na aankoop.

100% Tevredenheidsgarantie

Bij Optiek Jaa hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Als u binnen 90 dagen twijfels heeft over uw aankoop, kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om dit op te lossen. Bedenk wel dat u een op maat gemaakt product aanschaft dat speciaal voor u wordt besteld en gemaakt. Onze garantie biedt u het volgende:

90 dagen garantie op de glazen. Het kan even duren voordat u gewend bent aan uw nieuwe glazen. Als u binnen 3 maanden na aankoop nog steeds niet tevreden bent en de glazen zijn onbeschadigd, kunt u ze kosteloos omruilen.

90 dagen garantie op het montuur. Als u niet kunt wennen aan uw montuur en ze zijn onbeschadigd, zoeken wij voor u naar een andere oplossing.

Gratis Nazorg

Bij de aankoop van een bril bij Optiek Jaa streven we naar 100% tevredenheid, wat ook nazorg omvat. U bent altijd welkom om kosteloos bij ons binnen te lopen voor aanpassingen of het reinigen van uw bril door onze medewerkers.